Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry
Käsityökortteli – Kehräsaaren kauppa
Kehräsaari 1
33200 Tampere

skytry(at)skytry.fi
rekisterinumero 215.908
Y-tunnus 2719737-6

Yhteyshenkilön yhteystiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja
Marjaana Laajakoski
Helsingin Olkain Oy
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava
skytry(at)skytry.fi

Yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitäjä
Tuulikki Tähtivaara-Torstensson
℅ Lasistudio Jan Torstensson Oy

Kiikostentie 8
38360 Sastamala
tuulikki.tahtivaara-torstensson(at)skytry.fi

Rekisterit

Jäsenrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Jäsenrekisterissä on jäsenyrittäjien yhteystiedot, yritysten tiedot, jäsenmaksutiedot ja tiedot muista rekistereistä (foorumi, käsityökorttelisivusto). Yhteystiedot jäsen itse on antanut liittyessään jäseneksi, jäsenmaksutiedot täyttää taloudenhoitaja ja tiedot muista rekistereistä ko. rekisterien ylläpitäjät.

Jäsenrekisteriin on pääsy vain yhdistyksen hallituksen valtuuttamilla henkilöillä.

Rekisterin tarkoitus on hoitaa jäsenkirjeiden postitus, ylläpitää ajantasainen tieto jäsenmaksuista, koota tieto muista rekistereistä yhteen tietokantaan.

Jäsenrekisterin palveluntarjoaja on Yhdistysavain.

Tietojen säilytysaika

Jäsenen tiedot ovat jäsenrekisterissä koko jäsenyyden ajan. Jäsenyys katsotaan päättyneeksi, kun jäsen ilmoittaa erostaan tai kun jäsenmaksut ovat olleet 6 kuukautta suorittamatta.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä olevat tiedot ja oikaista virheelliset tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena yhteyshenkilölle.

Jäsenfoorumi

Rekisterin käyttötarkoitus

Jäsenfoorumilla on jokaisella jäsenelle oma käyttäjätunnuksensa, jonka tietoja hän pystyy itse hallinnoimaan. Jäsenfoorumilla käydään jäsenten keskistä keskustelua käsityöyrittäjyyden kaikista seikoista laajasti ymmärrettynä.

Foorumin ylläpito-oikeudet ovat hallituksen valtuuttamilla henkilöillä.

Jäsenfoorumin palvelutarjoajat ovat phpBB® Forum Software ja Tapatalk mobiililaitteilla. Varmuuskopiointi Backup Machinella.

Tietojen säilytysaika

Kun jäsenyys päättyy, poistetaan jäsenen tiedot foorumilta, myös kaikki hänen kirjoittamat kommentit. Jäsen voi halutessaan poistaa minkä tahansa kommenttinsa vielä foorumilla ollessaan. Jäsenen tiedot voidaan poistaa myös jäsenen omasta pyynnöstä, vaikka jäsenyys vielä jatkuisikin. Muiden foorumin käyttäjien maininnat ja lainaukset jäsenen teksteihin jäävät foorumille.

Rekisteröidyn oikeudet

Jäsen hallinnoi kaikkia itsestään antamiaan tietoja itse.

Yhdistyksen verkkokauppa

Rekisterin käyttötarkoitus

Yhdistyksen verkkokaupan kautta maksetaan jäsenmaksut ja tapahtumien osallistumismaksut. Verkkokaupan tiedot tulostetaan myös kirjanpitoon ja tapahtumajärjestäjille. Tiedot verkkokauppaan jäsen itse täyttää tilauksen yhteydessä.

Verkkokauppaa hallinnoivat yhdistyksen hallituksen valtuuttamat henkilöt.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.
www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Tietojen säilytysaika

Verkkokaupan tietoja säilytetään kirjanpitolain mukainen aika, kuluva vuosi ja kuusi edellistä vuotta. Näin pystymme toimittamaan kadonneen kuitin tilalle uuden myös jäsenelle itselleen.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä olevat tiedot ja oikaista virheelliset tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena yhteyshenkilölle.

 

Käsityökorttelisivusto

Rekisterin käyttötarkoitus

Käsityökorttelisivusto on julkinen nettisivusto, johon on kerätty jäsenten yritysten tietoja markkinointitarkoituksessa, tiedot kukin jäsen on itse toimittanut. Sivustolta on linkkejä jäsenten omille nettisivuille, sosiaaliseen mediaan jne. Sivuston kohderyhmä ovat kuluttaja-asiakkaat.

Sivustoa ylläpitää yhdistyksen hallituksen valtuuttamat henkilöt.

Tietojen säilytysaika

Jäsenen tiedot poistetaan sivustolta välittömästi hänen sitä pyydettyä tai käsityökorttelijäsenyyden päätyttyä.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröity saa toimittaa ajantasaisen tiedon itsestään ihan milloin vaan. Tieto toimitetaan yhdistyksen ilmoittamaan sähköpostiin kirjallisesti. Tällä hetkellä käsityökorttelisivustoa ylläpitää anni.jeskanen(at)gmail.com.

Yhdistyksen yleiset tietosuojaperiaatteet

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Kaikkia yhdistyksen rekisterien käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Mikäli henkilötietojesi käsittelyyn liittyvä toiminta ei mielestäsi ole soveltuvien tietosuojalakien mukaista tai mikäli yhdistys ei mielestäsi ole riittävällä tavalla varmistanut oikeuksiesi toteutumista, voit tehdä kantelun tietosuoja-asioista vastaavalle valvontaviranomaiselle.

25.5.2018 Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry
Päivitetty 24.1.2020