Käsityökortteli

Käsityökortteli on Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n järjestämä tapahtuma, kauppa ja kampanja. Yhdistyksestämme löytyy monen alan taitajia ja jokainen meistä on käsityön ammattilainen. Joukossamme on monta aivan uutta yritystä ja vähintäänkin yhtä monta jo oppirahansa maksanutta konkaria. Olemme ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa; päätoimisia, sivutoimisia, opiskelun ohella tai lasten päiväuniaikaan yrittäviä. Meitä yhdistää halu luoda ja tarve tehdä itse sekä taito näiden toteuttamiseen. Me suunnittelemme, valmistamme ja myymme suomalaisia käsityönä tehtyjä tuotteita. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja kättemme töihin. Käsityökortteli – Suomesta käsin!

 LUPAUS

KäsityökortteliKäsityökortteliKäsityökortteli logo– Käsityökorttelin yritysten käsityö on aina 100% Suomessa tehtyä työtä. Käsityökorttelin kukka-logo on Suomessa tehdyn käsityön merkki.

 katso kaikki yritykset täältä 

 

 TOIMINTA

Käsityökortteli on tapahtumia, kampanjoita, nettipalveluita ja monipuolista käsityöyritysten yhteistä toimintaa.

 nettisivuille tästä 

 

 LÖYDETTÄVYYS

Käsityökorttelin sivustolla on käsityöyritykset ja käsin tehdyt tuotteet sekä kaupat ja avoimet työhuoneet. Karttasivu näyttää koko Suomen käsityöyritykset, blogisivulta voi lukea käsityöyrittäjien blogikirjoituksia ja uutiskirjeen tilaamalla saa tärkeimmät uutiset suoraan omaan sähköpostiin.

 karttasivulle tästä 

 

 ON

Käsityökortteli = suomalaista käsityötä