Liity yhdistykseen

Liity yhdistykseen! Ole mukana käsityöyrittäjien omassa yhdistyksessä. Vaikuta alaamme ja ole osa suomalaisten käsityöyrittäjien yhteisöä. Halutessa voit osallistua tapahtumiin, kampanjoihin ja kauppoihin. Keskustelemaan pääset SKYTfoorumilla, jossa kohtaat käsityöyrittäjiä koko Suomen alueelta, Turun saaristosta Inariin.

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä sääntöjemme mukaan hyväksyä “käsityöyrityksen omistaja, johtaja tai vastaavassa asemassa oleva henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen vuosimaksu vuodelle 2019 on 25 € alv 0 %. Yhdistyksen jäseneksi hyväksytty voi hakea myös Käsityökortteli-yritykseksi. Käsityökorttelin maksu vuodelle 2019 on 60 € +alv 24%.

Käsityökorttelijäsenen kriteerit :

Käsityöyrittäjä suunnittelee, valmistaa ja myy käsityönä valmistettuja tuotteita. Käsityöyrittäjä voi suunnitella tuotteet itse tai teettää/ostaa suunnittelutyötä. Tuotteet voi valmistaa joko itse, oma työntekijä tai ne voi valmistuttaa alihankintana. Tuotteet voi myydä itse tai jälleenmyyjien kautta.
Tässä tarkoitetut käsityöyrittäjyyden kriteerit eivät täyty, jos ainoastaan suunnittelee ilman oman yrityksen lukuun valmistettua tai valmistutettua tuotantoa, tai jos ainoastaan myy muiden käsityötuotteita ilman edellä mainittua omaa tuotantoa.
Yrityksen keskeisimmän toiminnan edellytetään olevan käsityötä. Yrityksellä voi olla myös muuta toimintaa ja yrittäjä voi tehdä myös muuta työtä. Yritys määrittelee keskeisimmän, pääasiallisen toimialansa itse. Yrityksen päätoiminnasta käsityön osuus on tehty kokonaan Suomessa.
Yrityksen toiminnan ei edellytetä olevan päätoimista, mutta kaikilla edellytetään olevan Y-tunnus.
Tässä käsityöllä tarkoitetaan perinteisen käsityön lisäksi myös koneavusteista käsityötä. Tuotteeksi katsotaan myös käsityönä muokatut tuotteet ja materiaalit sekä omista käsityönä valmistetuista alkuperäistöistä tehdyt kortit, julisteet, taulut ja vastaavat tuotteet.

Vuoden 2019 kannatusjäsenmaksut ovat henkilöille 20 € alv 0 % ja yhteisöille 100 € alv 0 %. Kannatusjäsenhakemukset sähköpostitse skytry@skytry.fi

Tietoa liittymisestä saat yhdistyksen kotisivuilla, sähköpostitse skytry@skytry.fi ja Facebook-viestillä SKYT Käsityökortteli

   hae jäsenyyttä täällä 

 


Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry